Nu kör vi!

Hoppas ni är redo för race på lördag!

Tävlings PM finns i länkarna nedan under ”Event Filer” och startlistor samt kommande resultat på samma sida.

Main 7km & Funrun 5km

KIDZ 1,5km

Kört hårt och lycka till på racet!

/Team Bergeforsen Obstacle Race

Förberedelserna pågår inför 2022!

Hej!

Hoppas ni är laddade inför tävlingen 17 september. Vi kör nummerlappsutlämning på Bilbolaget Sundsvall/Nacksta 2 september 11-13 så välkommen att hämta ut den. Vi kommer givetvis lämna ut nummerlappar innan tävlingen den 17/9 också. Men passa på då det kan bli köer på tävlingsdagen. Vi kommer skicka ut PM/Tävlingsinfo också sista veckan.

Family Race blir Kidz

Hej på er! Vi döper om Family Race till Kidz för att förtydliga att det inte bara är en förälder som kan springa med barn under loppet. Vi har bl.a haft flertal idrottsklubbar med barnträningsgrupper som vill vara med och detta vill vi anpassa oss till. Tränarna/vuxen är då ansvariga för barnen under loppet. Precis som tidigare är det en underskriven ansvarsanmälan som krävs vid start .Mer rörelse för fler barn!

Ultimate Tour

Big News! Vi är en del av Ultimate Tour 2022!
4st OCR-lopp med prispengar till ettan, tvåan och trean i totalen! Ultimate OCR i Åkersberga, Berzerk i Landskrona, Tors Trophy i Eskilstuna och såklart vi i Bergeforsen! All unika lopp i sitt slag med olika utmaningar.

Mer info kommer…
@bergeforsenobstaclerace @ultimateocr @torstrophy @berzerk_ocr

Vi är redo för 2022!

Tjenare alla hårdingar!

Hoppas allt är bra med er och att ni är laddade. Anmälan för 2022 är öppen och håll utkik på sociala medier för annat smått och gott.

Förberedelserna pågår inför tävlingen och har ni några funderingar så hör av er till oss!

/Team Bergeforsen Obstacle Race

Fun Run 2021

Tjenare!

Visste ni att vi har några startgrupper reserverade på Main Event för dig som vill köra en kortare sträcka. Kör 5Km utan tidtagning och straffrundor! Lite mindre löpsträcka helt enkelt! Välj någon av de startgrupper namngivna FUN RUN i på anmälningssidan!

Kör hårt så ses vi!

Tävlingsnyheter 2021

Tjenare alla hårdingar!
Vi har justerat fram tävlingsdatumet till 19 September för Main Event samt Kids! Detta p.g.a det fortsatta osäkra läget kring Covid-19. Kör hårt med träningen så ses vi i höst!